Postovi...

13.01.2008.

....yu....

(c) cinema-bizarre.blog.cz

Osamnaestogodisnjak slobodno prica o seksu na javnim mjestima:kino,liftovi,kabine za presvlacenje - skoro da vise nema mjesta gdje Yu nije uradio 'ono'. Nije ni cudo:i prema svojoj vlastitoj izjavi,Yu iz Cinema Bizarre je ovisan o seksu: „Kad mi se neka djevojka svidja,ucinicu sve da je odvedem u krevet.” Gitarist Yu voli promjene. “Zato nikad ne mogu izdrzati sa jednom zenskom.Zapravo,svaki tjedan imam novu curu.“ Potresne iskrene ispovijedi.

Sljedbenik Visual Kei-a pored toga prica i o svom prvom seksu - on 12, ona 13. Poslije toga je Yu imao seks sa curama do dvadeset i osam godina. Tko sad ne zeli imati njegov telefonski broj? ;)
I sami fanovi imaju sansu kod mlade zvijezde: „Na zadnjem WE odveo sam cak dvije groupi djevojke u hotelsku sobu. U hotelskoj sobi smo toliko stenjali da su se ostali gosti zalili.“ Normalno, prvo se sa takvim pricama pojave nepoznate djevojke kod novinara. Ovdje je Yu pretekao djevojke. Mozda je to povezano sa objavljivanjem njihovog novog singla 'Lovesongs'?

Jos da zavrsi sa sokom, Yu spominje da nebi imao nista protiv malog porno uratka. Naravno,s njim u glavnoj ulozi.
    

(c) cinema-bizarre.blog.cz

 (c) cinema-bizarre.blog.cz

(c) cinema-bizarre.blog.cz

(c) cinema-bizarre.blog.cz

I

MOJI LINKOVIPreradile:


Esma i Almedina
LiLmE Almedina

BROJAńĆ POSJETA
50385